O NAMA

KO SMO MI?

Mi nismo kompanija za proizvodnju ili trgovinu vagama, mi smo posrednici i konsultanti na tom polju.

 

Naš cilj je, kada čujemo vaše potrebe, želje i zahteve, da pribavimo sve ponude na tržištu I zajedno sa vama izanaliziramo šta ih najbolje zadovoljava, prezentujemo vam sve prednosti ali i mane određenih proizvoda i dobavljača i pri tome vam NE NAPLATIMO NIŠTA!

 

Naš poslovni model zasniva se na rabatu koji dobijamo od dobavljača na osnovu velike količine proizvoda koje im plasiramo na tržište. Procenat koji dobijamo od svakog dobavljača je isti, tako da nema sukoba interesa i sa te strane nama je potpuno svejedno za kog proizvođača ćete se odlučiti.

Sa druge strane jako je važno odabrati pravi model jer uglavnom vam ni jedan prodavac neće prezentovati mane svojih proizvoda. Tu nastupamo mi.

Recimo za kamionsku vagu nije isti model predviđen za merenje žitarica i repe. U prvom slučaju postoje problemi sa zapadanjem zrna a u drugom sa velikom količinom blata koja otpada sa točkova.

 

Pored toga, zbog dugogodišnjeg iskustva kao i ličnih poznanstava sa svim dobavljačima kamionskih vaga možemo vam obezbediti najbolje uslove plaćanja, najduže garancije i kasnije povoljniji servis i godišnje overavanje merila. Zauzvrat, proveravamo vaš bonitet i istoriju poslovanja posebnim programima kako bi osigurali svog dobavljača od prevaranata.

U ovom procesu svi zajedno dobijamo.

ŠTA SMO RADILI?

U polju referenc lista možete videti spisak najpoznatijih kompanija kojima su ugrađene vage naših dobavljača, ima ih više stotina.

Prilikom izrade vaga, proizvođači retko preuzimaju na sebe obavezu izrade temelja vage.

Tako da smo u mogućnosti da vam ponudimo i saradnu sa građevinskim firmama koje imaju dosta iskustva sa tim, kao i nadzor ukoliko odličite da to radi neka vaša lokalna ekipa majstora.

Možete nas kontaktirati i zakazati konsultacije – Ništa vas ne košta a može puno da vam uštedi. Što prilikom same izrade i ugradnje, što kasnije za vreme rada i održavanja.